Disclaimer

- Het is niet toegestaan modellen, tekeningen, foto`s, printscreens en of teksten uit of van deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen, al dan niet voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Huisdierplezier.

- Wijziging in prijs en uitvoering voorbehouden.

De klant is verantwoordelijk voor het correct en volledig invullen van de vereiste adresgegevens bij het plaatsen van een bestelling. Indien onjuiste of onvolledige adresgegevens worden verstrekt, behouden wij ons het recht voor om de kosten van verzending en eventuele retourzending in rekening te brengen bij de klant.

- Huisdierplezier werkt constant aan een verbreding van het assortiment en verbetering van haar producten. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat bepaalde producten en/of onderdelen niet of tijdelijk niet meer leverbaar zijn.

- Getoonde afbeeldingen, tekeningen en plattegronden zijn bedoeld als illustratieve weergave waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

- Alle maten zijn circa maten en dus niet bindend. Ook alle adviezen over welk dier waar in of door past zijn niet bindend, dit blijft de verantwoordelijkheid van de koper.

- Huisdierplezier aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke zin dan ook,
voortkomend uit de installatie en gebruik van artikelen.

 

HUISDIERSNACKS:
Het geven van snacks aan huisdieren kan belonend zijn en positief werken, maar het is van cruciaal belang dat koper verantwoordelijk handelt bij het kiezen en geven van snacks. Snacken kan een belonende activiteit voor uw huisdier kan zijn, die een positief effect heeft op zijn welzijn. Desondanks benadrukken we het belang van verantwoord snacken. Hier zijn enkele richtlijnen en waarschuwingen waar eigenaren van honden rekening mee moeten houden:

1. Selectie van snacks: Kies altijd snacks die passen bij de grootte, leeftijd, en het kauwgedrag van uw huisdier. Is jouw huisdier bijvoorbeeld een echte slokker, kies dan niet voor een kleine hap-slik-weg snacks of snacks die kunnen versplinteren i.v.m. verstikkinggevaar te voorkomen Bied geen botten aan jonge pups met nog groeiende gebitten, om gebitschade te voorkomen.
Het is daarom belangrijk dat je goed beoordeeld welke snacks geschikt zijn voor de grootte, de leeftijd, eventuele allergieën en het snackgedrag van jouw huisdier.

2. Toezicht: Laat uw huisdier nooit zonder toezicht snacken. Het is essentieel om kleine stukjes en resten van snacks tijdig weg te nemen om risico's te minimaliseren zoals inslikken en stikking.
Wij zijn op geen enkele maneer verantwoordelijk voor problemen die ontstaan tijdens of na het snacken.

3. Verantwoordelijkheid: Hoewel we streven naar de kwaliteit en veiligheid van onze snacks, kan Huisdierplezier geen verantwoordelijkheid nemen voor problemen die ontstaan tijdens of na het snacken. De eigenaar is altijd verantwoordelijk voor het kiezen van geschikte snacks en het monitoren van hun huisdier tijdens het snacken.

4. Allergieën en Dieet: Houd rekening met eventuele allergieën en de voedingsbehoeften van uw huisdier. Snacks zijn een aanvulling op, en geen vervanging van, regulier voer.

5. Consumptielimieten: Volg de aanbevolen hoeveelheden op de verpakking van de snack, deze mag niet overschreven worden. Al de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum staan op de verpakking vermeld, lees deze altijd aandachtig voordat je de snack geeft aan jouw huisdier. Overvoeding kan leiden tot gezondheidsproblemen.

6. Vers Drinkwater: Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is voor uw huisdier.

7. Door het aanschaffen van onze snacks, erkent u deze waarschuwingen en richtlijnen en gaat u akkoord met het verantwoord gebruik van onze producten. Wij zijn toegewijd aan het welzijn van uw huisdier en adviseren u graag over de meest geschikte snacks voor uw huisdier.